• Vestergade 82 – 1. etape

 

I 2019 renoverede/opførte vi i alt 9 lækre lejligheder i Vestergade 82. Lejlighederne var oprindeligt gamle loftrum og lagerrum, som vi har udnyttet til beboelse. Alle lejlighederne blev indrettet med flotte nye køkkener, store ugenerte altaner eller terrasser, moderne badeværelser med vaskemaskine/tørretumbler og masser af skabsplads.

Vestergade 82 har en masse at byde på i form af mange skæve linjer og unikke kroge. Det er tydeligt at mærke, både som besøgende og som lejer, at der ligger en spændende fortid bag ejendommens arkitektur.

Af de i alt 9 lejligheder der blev renoveret/opført i 2019 er der to 1-værelses, seks 2-værelses og en 6-værelses lejlighed. To af lejlighederne er desuden beliggende i ejendommens Mezzanin.

Den store 6-værelses lejlighed er indrettet i 2 plan med stor tagterrasse, 4 soveværelser, 2 stuer, stort badeværelse med gulvvarme, vaskemaskine og tørretumbler, nyt lyst køkken med alle hårde hvidevarer inkl. vinkøleskab og med udsigt og adgang til egen stor tagterrasse. Lejlighedens 1. sal er indrettet til kip og med charmerende synlige bjælker.

Du finder næsten ikke en bedre placering i Odense C, hvis du gerne vil bo lige dér, hvor tingene sker. Du skal blot gå udenfor døren for at spotte diverse spændende caféer, restauranter og butikker. Du finder ligeledes SuperBrugsen City blot få meters afstand fra ejendommen.

På nuværende tidspunkt har vi ikke nogen ledige lejligheder fra 1. etape, men du kan læse mere om Vestergade 82 – 2. etape HER, hvor vi fortsat har ledige lejligheder til leje.