• Jernbanehuset

 

Vi blev i oktober/november måned 2020 færdig med renoveringerne af vores 27 lækre nye lejligheder i Jernbanehuset. Jernbanehuset ligger med sin fantastiske beliggenhed i hjertet af Odense C, omgivet af diverse velkendte caféer og restauranter som bl.a. Amy’s Bar & Winehouse og Café Skt. Gertruds.

De eksklusive 1-, 2- og 3-værelses lejligheder har vi totalrenoveret med nye gulve, køkkener, badeværelser m.m. Under renoveringen har vi naturligvis valgt at bevare ejendommens herskabelige og helt unikke detaljer, hvilket gør lejlighederne har et helt særligt udtryk, hver lejlighed er derfor charmerende på hver sin måde. Ikke én lejlighed er ens, hvad angår de smukke bevarede detaljer, som overdådig stuk i loftet, høje paneler og gamle træbjælker. I ejendommens baghus har vi ligeledes opført to eksklusive lejligheder i to plan med egen indgang og store altaner.

Alle 27 lejligheder er indrettet med lyse fyrretræs plankegulve, store lækre flisebadeværelser med vaskemaskine/tørretumbler og dejlig bruseniche, smukke lyse køkkener med indbygget sound-unit højtaler og alt i hårde hvidevarer. Flere af lejlighederne har en stor altan ud mod baggården, hvor du kan nyde de lune sommerdage. Hvis vi selv skal sige det, er vi bestemt ikke gået på kompromis med kvaliteten.

Lejlighederne er til dig, der leder efter en lækker lys og rummelig lejlighed i hjertet af Odense by. Jernbanehuset ligger midt i Odenses pulserende gågademiljø. Med kun 5 minutters gang fra Odenses hovedbanegård og den nye letbane, finder du altså ikke en bedre placering.

Kontakt os for at høre, om der er nogle ledige lejligheder HER. 

Ønsker du også at blive skrevet op på vores venteliste til Jernbanehuset? Så kontakt os HER.