Cortex Lake Cortex Lake

• Cortex Lake

 

Vores første projekt i Cortex Park, Cortex Lake, består af 149 2-værelses lejligheder og de stod klar til udlejning i sommeren 2020. Cortex Lake ligger med sin fantastiske placering i et flot naturskønt område med direkte udsigt til sø og skov, 1 minuts cykeltur til Universitetet, 1 minuts gang til letbanen og med det nye supersygehus i baghaven. Der er ligeledes gode handlemuligheder i området (Netto, Bilka, Rosengårdscenteret mfl.).

I Cortex Lake er vi bestemt ikke gået på kompromis med kvaliteten og alle parametre, har vi overvejet ned til selv den mindste detalje. Stort set alle lejligheder har udgang til en eller flere altaner og/eller terrasser. Lejlighederne er indrettet med walk-in-closet med direkte adgang fra soveværelset, flotte køkkener med alt i hårdehvidevarer samt indbygget sound unit-højtalere så du kan høre musik i lejligheden. Alle lejligheder har store lækre badeværelser med opmuret brusekabine og vaskemaskine/tørretumbler, lyse fyrretræs plankegulve og naturligvis med gulvvarme.

På taget af Cortex Lake finder du den fedeste tagterrasse, hvor du kan tilbringe de lune sommeraftener med vennerne og i midten af det hele, danner boligen ramme for et hyggeligt gårdmiljø. Har du bil, eller får du gæster i bil, er der selvfølgelig også mulighed for parkering. I ejendommen er der også elevator i alle fire opgange.

Lejlighederne er mellem 45 m² og 64 m².

Vil du også gerne bo i Cortex Lake? Tjek vores ledige lejligheder HER, eller kontakt os for en fremvisning på tlf. 63 14 54 92.

Du kan også sende en mail til cortex@cityhuset.dk.

Følg os gerne på Facebook og Instagram: cortex_cityhuset

 

Se mere om projektet her