• Cortex Wood

Cortex Wood er navnet på vores nyeste projekt i Cortex Park, hvor 129 eksklusive 2 – og 3 vær. lejligheder på mellem 46 – 69 m² stod klar til indflytning 1. januar 2024.

Hvorfor lave ændringer på et projekt, som i forvejen er en kæmpe succes? Derfor har vi bygget Cortex Wood, som er fuldstændig magen til Cortex Field.

Som lejer i Cortex Wood kommer du til at bo i en af Odenses flotteste 2 og 3 vær. lejligheder, som ligger naturskønt i Cortex Park med udsigt til skov, hestefold og meget mere. Samtidig bor du kun 1 km fra SDU, 3 km fra UCL, 100 meter fra et letbanestop og med diverse indkøbs – og shoppe muligheder lige rundt om hjørnet.

I Cortex Wood får du som lejer eksklusiv adgang til ejendommens fitnesscenter – endda helt gratis! Her har vi samarbejdet med en af branchens bedste fitenss-leverandører, som har sikret os, at fitnesscenteret er optimalt indrettet med det bedste udstyr, så også funktionaliteten går op i en højere enhed med indretningen.

Indretningen af alle lejligheder i Cortex Lake, Field & Wood har samme høje standard. Vi har været utrolig kvalitetsbevidste, da valg af materialer skulle vælges og derfor er det med største fornøjelse at vi kan annoncere vi udlejer de flotteste lejligheder i Cortex Park – det synes vi ihvert fald selv.

I Cortex Wood er lejlighederne også indrettet med bl.a. stort rainshower bruserhoved, spejl med back-light og vaskemaskine/tørretumbler. Derudover bliver der isat moderne hvide højglans HTH-køkkener i lejlighederne med alt i hårde hvidevarer samt indbygget Sound-Unit højtaler, så du kan høre dine yndlingssange, eller podcasts alt imens du kokkererer. Alle lejlighederne får walk-in closet og udgang til egen altan eller terrasse! Desuden bliver der lagt nye lyse fyrretræs plankegulve i alle lejlighederne og naturligvis er der gulvvarme i alle rum.

På ejendommens 2. sal ligger den fedeste tagterrasse, som alle lejerne i ejendommen kan benytte sig af. Her kan du tilbringe de lune sommerdage med vennerne og i midten af det hele, danner ejendommen ramme for et hyggeligt gårdmiljø med cykelparkering og forskellige opholdsområder. Der er også elevator i alle opgange, så det nemt kan betale sig at bo på 3. eller 4. sal.

Du kan allerede nu skrive til os HER, eller på mail cortex@cityhuset.dk hvis du ønsker en fremvisning eller bare gerne vil høre mere om vores lejligheder i Cortex Wood.

Hold dig opdateret HER eller på vores Instagram/Facebook: cortex_cityhuset

 

Se mere om projektet her