• Cortex Field

 

Da vores projekt i Cortex Lake i 2020 blev en kæmpe succes, besluttede vi os for at bygge yderligere 133 nye lejligheder i Cortex Park. Denne gang i Cortex Park Øst. Vi gav projektet navnet Cortex Field, da ejendommen ligger ud til skønne grønne arealer, cykelsti og hestefold. Ejendommen stod klar d. 1. juni 2023.

Lejlighederne minder utroligt meget om vores lejligheder i Cortex Lake, som stod færdige i sommeren 2020 og blev lejet ud i løbet af ingen tid. Cortex Field blev ligeledes fuldt udlejet fra starten af, og derfor tog vi beslutningen om at bygge en ejendom mere ved siden af – Cortex Wood som stod færdig 1. januar 2024.

Cortex Field består af 2-værelses lejligheder på mellem 46 m² – 66 m² og få 3-værelses lejligheder på mellem 61 – 69 m².

Som noget helt særligt, får vores lejere i Cortex Field (og Cortex Wood) eksklusiv adgang til ejendommens fitnesscenter – endda helt gratis! Vi er ikke gået på kompromis med udstyret i fitnesscenteret. Det er indrettet med omtanke og i samarbejde med et professionelt team der har mange års erfaring indenfor branchen.

Lejlighederne er, ligesom vores andre boliger i Cortex Park, indrettet med smukke moderne flisebadeværelser med bl.a. stort rainshower bruserhoved, spejl med back-light og vaskemaskine/tørretumbler. Derudover er der isat smukke hvide højglans HTH-køkkener i lejlighederne med alt i hårde hvidevarer samt indbygget Sound-Unit højtaler, så du kan høre dine yndlingssange, eller podcasts alt imens du kokkererer. Alle lejlighederne har walk-in closet og udgang til egen altan eller terrasse! Vi har desuden lagt de smukkeste lyse fyrretræs plankegulve i alle lejemålene og naturligvis med gulvvarme i alle rum.

På ejendommens 2. sal finder du den fedeste tagterrasse, som alle lejerne i ejendommen kan benytte sig af. Her kan du tilbringe de lune sommerdage med vennerne og i midten af det hele, danner ejendommen ramme for et hyggeligt gårdmiljø med cykelparkering og forskellige opholdsområder. Der er også installeret elevator i alle opgange, så det nemt kan betale sig at bo på 3. eller 4. sal.

Hvis du vil høre mere om vores lejligheder i Cortex Field, eller booke en fremvisning, kan du skrive til os HER, eller på mail cortex@cityhuset.dk.

Hold dig opdateret HER eller på vores Instagram/Facebook: cortex_cityhuset

 

Se mere om projektet her