• Flakhaven – Odenses samlingspunkt

 

Flakhaven er Odenses mest velkendte plads, mellem Odense Rådhus og Domkirken. Pladsen danner årligt ramme for diverse fantastiske arrangementer som bl.a. Odense Blomsterfestival og H.C. Andersens Festivals og er et stort samlingspunkt for Odenseanerne. På denne unikke beliggenhed overfor Odense Rådhus, ligger den historiske ejendom, Flakhaven 1.

Ejendommen på Flakhaven 1 har fungeret som bankforretning i omtrent 144 år og har bl.a. huset Danske Bank i en længere årrække, hvorfor der i ejendommens kælder findes gamle smukke bankbokse, der naturligvis er velbevarede den dag i dag.

Den renæssance-prægede paladsstil, som ejendommen er opført i, kan vi takke den Odenseanske arkitekt, C. Lendorf for, der ligeledes har været med til at opføre Odense Rådhus. Ejendommen er en helt igennem smuk arkitektonisk perle.

 

Ny ejer af Flakhaven 1

I dag ejes ejendommen på Flakhaven 1 af Cityhuset og ideen bag købet af ejendommen er, at den skal bidrage til mere liv på pladsen og danne de helt rette rammer for spændende erhvervslejere, med respekt for ejendommens fantastiske historie.

Cityhuset har siden overdragelsen af ejendommen ændret facaden med smukke nye dør- og vinduespartier, der går helt ned til soklen og som er inspireret af, hvordan bygningen så ud tilbage i tiden – før facaden blev ændret.

 

Drewsens Spisehus og Bang & Olufsen åbner oplevelseshus

2. juli 2021 slog den nye lejer af en del af Flakhaven 1, Bang & Olufsen og Drewsens Spisehus, dørene op for deres nye smukke univers. Butikken emmer af eksklusivitet, unikke detaljer og helt igennem smukt design. Bang & Olufsen udtaler, at de har valgt netop denne placering, da både parkering er let tilgængeligt og ikke mindst den korte afstand, til det nye letbanestop på Thriges plads. Dette i samspil med at det er en af Odenses flotteste ejendomme, gør dem sikre på at denne kombination vil give den bedste og mest uovertræffelige kundeoplevelse, til deres mange besøgende i Drewsens Spisehus og ikke mindst til deres kunder i Danmarks flotteste B&O butik.

Projektor for Bang & Olufsen i Danmark, Grevinde Alexandra, har desuden udtalt, at naturligvis skulle den nye Bang & Olufsen butik ligge i en eventyrlig bygning i Danmarks mest eventyrlige by, som de seneste år har gennemgået store forandringer, ligesom Bang & Olufsen.

 

Endnu en lejer kommer til – Carl Hansen & Søn

Derudover er den fantastiske danske møbelproducent og forhandler Carl Hansen & Søn rykket ind i ejendommen d. 1. november 2021. Som besøgende kan du se frem til en særdeles eksklusiv og elegant møbel- og livsstilsbutik med ikoniske designfavoritter. Vi er glade for også at kunne byde Carl Hansen & Søn velkommen til denne unikke og ikke mindst historiske ejendom.

 

Ny Hästens Store i samarbejde med Bolighuset Werenberg – seneste skud på stammen

Cityhusets seneste skud på stammen, til den fantastiske gruppe af lejere på Flakhaven 1, er Bolighuset Werenbergs Hästens Store. Man må sige at den nye luksuriøse forretning pryder bybilledet og miljøet på Flakhaven.

Werenbergs Hästens Store er virkelig kommet til sin ret og passer særligt godt ind sammen med Cityhusets resterende lejere på Flakhaven 1. Hästens er et særdeles velkendt brand, der er berømt for dets genkendelige blåternede design samt senge af allerhøjeste kvalitet.

Nu kan odenseanerne også nyde godt af Bolighuset Werenbergs helt igennem unikke og drømmeagtig sengeforretning – der helt bestemt er et besøg værd.

Skal du også leje en del af Flakhaven 1 med én af Odenses absolut bedste placeringer? Så har vi fortsat ledige erhvervslejemål.

Kontakt os HER, hvis du vil høre mere.