Portefølje

Vores portefølje

Vi er et privat- , erhvervs– og boligudlejningsfirma, der tilbyder et bredt udvalg af attraktive lejemål i Odense. Vores ejendomme udmærker sig ved at have den bedste beliggenhed i Odense, uanset på om du er på jagt efter en ny bolig eller et nyt erhvervslejemål.

Kongensgade, Vestergade og ikke mindst Vintapperstræde er beliggenheder vi er stærkt repræsenteret i, og derfor kan vi være dig behjælpelig, hvis du er på udkig efter et erhvervslejemål, også med triple A beliggenhed.

Vi er også stolte af at kunne tilbyde velindrettede butikslejemål i Danmarks største lokale center, nemlig Tarupcentret. Tarupcentret rummer 55 butikslejemål og 600 gratis parkeringspladser. Tarupcentret har i 2016 fået indrettet nye toiletter samt amme– og puslerum, og planer om udvidelse af centret er på tegnebrættet.

Er du på jagt efter en ny bolig, tilbyder vi lejligheder i alle størrelser og prisklasser. Vi har alt fra studievenlige lejligheder til store herskabs lejligheder i størrelser fra 25 – 250 m². Prisniveauet varierer fra kr. 2.000,- til kr. 15.000,- pr. måned ekskl. forbrug.