Månedlig leje
10.884,-
Størrelse
126 kvm.
Depositum
32.652,-
Forudbetalt leje
0,-

Vestergade 38, 1. th.

Her er en stor og flot lejlighed beliggende i Vestergade med udenomsarealer.

Lejligheden er renoveret med et flot hvidt Invita højglans køkken med integrerede hvidevarer og sort bordplade. Der medfølger køle/fryseskab, emhætte, keramiske kogeplader, indbygningsovn samt opvaskemaskine. Køkkenet er stort og rummeligt, så der er rig mulighed for at sætte et stort spisebord op, hvor er der plads til gæster også. Badeværelset er med grå fliser i brusenichen, hvide vægge, toilet, håndvask samt spejl på skabsarrangement.

Lejligheden har derudover en rummelig og flot entré med et stort spejl på væggen. Der forefindes i alt 6 værelser. Dvs. en stue, et gennemgangsværelse samt 4 store værelser. I hele lejligheden er der højt til loftet, og et fantastisk lysindfald, så lejligheden følges meget lys og rummelig at komme ind i. Den er særdeles velegnet som delelejlighed til 4 personer eller til en større børnefamilie, som ønsker at bo centralt i byen. Der medfølger dørtelefon og elevator.

Så ønsker I at bo centralt i Odense City med butikker og restauranter lige nede for døren, så kontakt os gerne for en fremvisning. Lejligheden kan overtages snarest muligt, eller efter aftale. A/c forbruget er varme. Vand er inkl. i huslejen.

a´conto varme kr. 1.000,- pr. mdr.

BEMÆRK: der er ingen forudbetalt leje.

Fanger lejligheden din/jeres interesse, så kontakt os for en fremvisning.