Månedlig leje
7.401,-
Størrelse
84 kvm.
Depositum
22.203,-
Forudbetalt leje
0,-

Kongensgade 36 D, 2. th.

Charmerende og større lejlighed på 84 kvm, som er beliggende i Kongensgade med overtagelse snarest muligt eller efter aftale.

Lejligheden er beliggende i enden af Kongensgade lidt tilbagetrukket fra gågaden. Den er placeret i en rolig opgang, hvor der bor få lejere. Der er 2 indgange til ejendommen – en fra gågaden og en fra gården, hvor der forefindes cykelparkering, affaldscontainere samt parkeringspladser, som kan lejes via Cityhuset.

Lejligheden fremstår med i alt 3 værelser, men er ikke delevenlig. Den er indrettet med 2 stuer en suite, et soveværelse samt pænt køkken og badeværelse.

Både køkken og badeværelse er lyst og præsentabelt. Der er netop lige opsat en ny opvaskemaskine. I køkkenet er der samtidig plads til et mindre spisebord, hvor man kan sidde og nyde sin morgenmad.

Der er gode vaskefaciliteter i ejendommen, hvor der kan tilkøbes poletter på vores kontor.

Så hvis du/I ønsker at bo i Kongensgade, er dette den perfekte lejlighed. Den er velegnet både til en enlig eller et par. Der er alt hvad man skal bruge lige udenfor døren. Det er nemt at komme til en dagligvarebutik samt en hyggelig restaurant eller café.

Er du pendler, ligger Odense Banegårdcenter i gåafstand og Letbanen er også nem at komme til.

a´conto varme kr. 600,- pr. mdr. og a’conto vand kr. 200,-  pr. mdr.

Kontakt os gerne for nærmere aftale om en fremvisning.