Månedlig leje
9.577,-
Størrelse
126 kvm.
Depositum
28.731,-
Forudbetalt leje
0,-

Kongensgade 62, 2.

Perfekt delelejlighed enten for 2 eller 3 personer lejes ud med overtagelse pr. 15-07-24.

Lejligheden er yderst hyggelig og har en stor tagterrasse med masser af plads – her kan du nyde de lune sommeraftener med vennerne eller familien. Tagterrassen har lidt London-stemning over sig og så får du som lejer en fin udsigt.

Lejligheden ligger centralt i Odense City, med gåafstand til diverse spændende caféer, restauranter, handlemuligheder og så ligger den tæt på offentlig transport (Letbanen samt Odense Banegård).

Lejligheden er indrettet med 2 stuer (hvoraf den ene kan bruges som værelse), et stort værelse med udgang til lejlighedens fede store terrasse og derudover finder du et mindre værelse, som ligeledes kan bruges til soveværelse. Der er indbygget garderobe i entréen samt viktorialrum placeret ved siden af lejlighedens køkken, som er perfekt til opbevaring af diverse tørvarer samt rengøringsartikler. Du finder desuden et pænt flisebadeværelse med egen vaskemaskine, skabs arrangement og bruseniche samt et separat badeværelse med toilet og håndvask. Køkkenet er rummeligt og er indrettet med komfur, kølefryseskab m.m.

Vil du bo yderst centralt og i en stor rummelig lejlighed?

Så kontakt os for en fremvisning. a´conto varme pr. mdr. kr. 800,- Vand er inkluderet i huslejen.

Kontakt os gerne for en fremvisning.