CORTEX LAKE

1.juni 2020 vil Cityhusets nye 2 værelses lejligheder i Cortex Lake stå færdige og være klar til din indflytning.

Vi har netop holdt rejsegilde på Cortex Lake, hvor blandt andet Odenses borgmester, Peter Rahbæk Juel, var med til at indvie første etape af vores flotte byggeri. Koncernchef, Claus Larsen, fra hovedentreprenør, Hans Jørgensen & Søn, forsikrede os, at byggeriet går planmæssigt og i starten af 2020 vil den første prøvelejlighed stå klar til fremvisning.

Borgmester, Peter Rahbæk Juel

Koncernchef, Claus Larsen

I alt bygger vi 149 attraktive 2-værelses lejligheder i størrelserne fra 45 m² til 64 m².

Lejen pr. måned er fra kr. 5.200 til kr. 7.600 + kr. 500 i A/C varme & vand.

Alle lejligheder har udgang til en, eller flere altaner og/eller terrasser. I lejlighederne er der smukke fyrretræsgulve med gulvvarme, walk in closet til hele din garderobe, flotte køkkener med alt i hårde hvidevarer og sound unit, der giver dig mulighed for at høre musik i hele lejligheden. Alle lejligheder har store lækre badeværelser med opmuret brusekabine og vaskemaskine/tørretumbler.

Cortex Lake ligger i et flot naturskønt område med direkte udsigt til sø og skov, 1 minuts cykeltur til Universitetet, 1 minuts gang til holdepladsen til den nye letbane og med det nye supersygehus i baghaven.

I midten af Cortex Lake indretter vi et hyggeligt gårdrum med grønne områder, hyggelige kroge med borde/bænke, hvor du kan nyde de sene sommeraftener med grillen og vennerne. Ligesom ejendommens tagterrasse også bliver indrettet med borde/bænke, så den også indbyder til hyggelige stunder, når lejlighedernes altaner ikke er store nok til dine gæster.

Har du eller dine gæster bil, vil der være fri afbenyttelse af områdets parkeringspladser.

Vi glæder os til at byde dig velkommen og vise dig frem i Cortex Lake, når den første prøvelejlighed står klar til fremvisning. Vi vil løbende holde dig orienteret om åben hus arrangementer her på siden.